Home / Betshop

Betshop

Παίξτε νόμιμα στην Betshop

 

Γενικές πληροφορίες

Η ιστορία της Betshop ξεκινάει το 1997, όταν μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πάθος αποφάσισε να δημιουργήσει μια εταιρεία στοιχημάτων που θα προσέφερε πρωτοποριακές υπηρεσίες στοιχηματισμού με επίκεντρο τις ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης.

 

 

Η Betshop ιδρύθηκε το 1998 και επεκτάθηκε με γρήγορους ρυθμούς μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών εγχειρημάτων. Το 2005 είχε γίνει μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές εταιρείες στοιχηματισμού, έχοντας άδεια στην Ιταλία και διατηρώντας ένα δίκτυο με περισσότερα από 600 σημεία πώλησης.

 

Σήμερα, η Betshop.gr λειτουργεί υπό την αιγίδα της B2B Gaming Services χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της, έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών. Μέσω της B2B Gaming Services, η Betshop.gr επεκτείνεται στην ελληνική αγορά νόμιμα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία τυχερών παιχνιδιών.

 

Η Betshop διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, την Αθήνα, τη Νότια Αφρική και τη Κύπρο.

 

Η Betshop.gr προσφέρει ένα σύστημα στοιχημάτων με προκαθορισμένες αποδόσεις για όλα τα αθλητικά γεγονότα, από Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέχρι Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Χόκεϊ, Γκολφ, Τένις, Φόρμουλα 1, Σκι και μια ολόκληρη γκάμα άλλων αθλητικών και μη γεγονότων, π.χ. διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Κόσμος ή κυβερνητικές εκλογές.

 

Όλες οι δυνατότητες και οι διαδικασίες στοιχηματισμού είναι εύκολες και απλές, καθώς η Betshop θέλει όλοι οι πελάτες της να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της χωρίς να αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, όλες οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και η διαδικασία του στοιχηματισμού είναι απλή

 

Μετά από πολυετή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα του στοιχηματισμού μέσω Ίντερνετ η Betshop.gr πλέον λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με το  Α.Φ.Μ της B2B Gaming Services Ltd

 

 

H διοίκηση της Betshop συνίσταται από μία ομάδα επαγγελματιών με υψηλά κίνητρα και ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Τα διοικητικά και τεχνικά γραφεία της βρίσκονται στο Λονδίνο. Έχει άδεια λειτουργίας από τις βρετανικές αρχές που της επιτρέπει να δέχεται στοιχήματα μέσω διαδικτύου από όλο τον κόσμο.

 

Η θέση της Betshop ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Ίντερνετ ενισχύεται από ένα μοναδικό αριθμό χαρακτηριστικών: πάνω από 500 αθλητικά γεγονότα κάθε εβδομάδα, πάνω από 150 δυνατότητεςστοιχήματος για κάθε αγώνα, ταχύτατο σύστημα λήψης στοιχημάτων διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, ζωντανά αποτελέσματα όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων, άμεση επιβεβαίωση κερδισμένων στοιχημάτων.

 

Οι περισσότεροι πελάτες της έχουν πρόσβαση μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή και του ίντερνετ ή χρησιμοποιώντας τα «Σημεία Ίντερνετ» που έχει η Betshop στην Ιταλία, Αυστρία, Βέλγιο και Ρουμανία

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Η ιστοσελίδα της Betshop έχει βραβευθεί με το πιστοποιητικό Verisign, το οποίο και αποτελεί την πλέον αναγνωρισμένη εγγύηση ασφάλειας στο ίντερνετ σήμερα.

 

ΑΠΛΟΤΗΤΑ: Η Betshop.gr θέλει όλοι οι πελάτες τους, καινούργιοι και παλαιοί, να μπορούν να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της έτσι ώστε να στοιχηματίζουν χωρίς καμία δυσκολία. Θα βρείτε πως όλες οι πληροφορίες είναι σαφείς και η διαδικασία των στοιχημάτων απλή και ξεκάθαρη.

 

Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της άψογη εξυπηρέτηση από την αρχή της στοιχηματικής τους εμπειρίας ως το τέλος: από την αρχική πληροφόρηση και τις αποδόσεις, τα ζωντανά αποτελέσματα, την εκκαθάριση στοιχημάτων και κερδών, μέχρι και την τελική πληρωμή του πελάτη.

 

EGAMING AWARDS

Το Σεπτέμβριο 2007, η Betshop προτάθηκε για το Land-links Partnerships Operator of the Year από την Egaming Review. Η Betshop οφείλει το δικαίωμα αυτής της υποψηφιότητας στη γρήγορη ανάπτυξη των franchise σημείων πώλησης στοιχημάτων στην Ευρώπη. Λειτουργώντας σε 8 γλώσσες, η Betshop παρέχει στα σημεία πώλησης υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων, καζίνο και πόκερ.

 

Η Betshop παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα (αρ.50§12 Ν.4002/2011)

 

Επισκευθείτε το 100% ανανεωμένο σαιτ της Betshop.gr

 

Προσφερόμενα αθλήματα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΕΝΙΣ, ΒΟΛΕΪ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΜΕΡ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΟΤΟ GP, ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΓΚΟΛΦ, ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ, ΡΑΓΚΜΠΙ, ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

 

Ελάχιστο στοίχημα σε παρολί και συστήματα
0.10 € είναι το ελάχιστο στοίχημα που μπορείτε να τοποθετήσετε στη Bethsop

 

Επικονωνία
E-mail: cex@Betshop.gr
Live chat
Τηλέφωνο: 8012224141

 

Mobile bet
Η Betshop.gr προσφέρει πλέον μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα για κινητά και τάμπλετ και μπορείτε να στοιχηματίσετε άπ” όπου και αν βρίσκεστε

 

Επισκευθείτε το 100% ανανεωμένο σαιτ της Betshop.gr

Παίξτε νόμιμα !!!