. - Newcastle United v Paris Saint-Germain, UEFA Champions League, Group F, St Jamess Park Stadium, Newcastle, UK. - 4th October 2023. Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain battles Miguel Almiron of Newcastle United. - Newcastle United v Paris Saint-Germain, UEFA Champions League, Group F, St Jamess Park Stadium, Newcastle, UK. - 4th October 2023. Newcastle St Jamess Park Stadium UK Copyright: xDanxWeirx CP_Newcastle_United_PSG_182

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με Stoiximan Master

Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου στην Τούμπα, αντίδραση για Κέιν και Μπάγερν στη Ρώμη, «πονηρό» αουτσάιντερ η Σοσιεδάδ στο Παρίσι. Ανάλυση και προγνωστικά.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Το ντέρμπι της Τούμπας (19:30) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

 

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι με ένα κλικ εδώ!

 

Ο «Δικέφαλος» συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Stoiximan Super League, μετά το 1-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Νωρίς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έμεινε πίσω στο σκορ, ωστόσο η αντίδραση που έβγαλε είναι ενδεικτική της δυναμικής του. Διαχειρίστηκε με ψυχραιμία τα δεδομένα, δεν εκβίασε καταστάσεις, πήρε σταδιακά τον έλεγχο και έφτασε στην ισοφάριση σχεδόν στην εκπνοή της αναμέτρησης.

 

Δίκαιο αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές, που διατηρεί κυρίως το ψυχολογικό προβάδισμα για την ομάδα του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τοποθετεί ιδανικά τα πιόνια του ρόστερ στη σκακιέρα του αγωνιστικού χώρου, ο ΠΑΟΚ τρέχει ρεκόρ 17Ν-2Ι-1Η στα 20 τελευταία παιχνίδια του, ωστόσο οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και η κόπωση σε σώμα και πνεύμα παραμονεύει.

 

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan με ένα κλικ δες τες εδώ! για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός !

 

Χτίζει την προοπτική του ο Παναθηναϊκός για τη φετινή σεζόν. Έβγαλε χαρακτήρα στο Περιστέρι ανατρέποντας τα δεδομένα του προημιτελικού, πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο και πέρασε άνετα από την έδρα του Πανσερραϊκού, διαμορφώνοντας ένα απόλυτα θετικό μομέντουμ.

 

Ο Τερίμ δεν διστάζει να προχωράει ακόμη και σε εκτεταμένο ροτέισον, κρατάει τους παίκτες του στην «τσίτα» και μοιράζει την «πίτα» προκειμένου να διατηρήσει την φρεσκάδα της ομάδας του. Στο -1 από την κορυφή της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του και την πρόκληση του Κυπέλλου, με τη ρεβάνς της Λεωφόρου να του δίνει ένα τακτικό πλεονέκτημα στην Τούμπα.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι καταπληκτικός εδώ και ένα τρίμηνο, ωστόσο παίζει μαζεμένα ντέρμπι καθώς ακολουθεί και αυτό με τον Ολυμπιακό. Θέλει να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα πριν επισκεφθεί την έδρα του Παναθηναϊκού και είναι αυτός που έχει το «πρέπει».

 

Ο Παναθηναϊκός αντιθέτως μπορεί να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι και να διαμορφώσει συνθήκες πρόκρισης για τη ρεβάνς. Το συνδυαστικό στοίχημα under 2,5 γκολ & Over 5,5 κάρτες σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

 

Η δράση της νοκ άουτ φάσης των 16 του Champions League συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις της Τετάρτης. Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Olimpico, σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί. Οι Ρωμαίοι πέρασαν ως δεύτεροι από το Group E, πίσω από την Ατλέτικο και μπροστά από τις Φέγενορντ και Σέλτικ.

 

Μοιάζουν ήδη να έχουν φτάσει το ταβάνι τους στη διοργάνωση, εντούτοις η κόντρα με τους Βαυαρούς είναι σίγουρα μια αγωνιστική πρόκληση. Θα παλέψει για τις θέσεις 5-6 στη Serie A η Λάτσιο, στο Κύπελλο έμεινε εκτός από την Ίντερ και η σεζόν της κυλάει μάλλον σε φυσιολογικά πλαίσια.

 

Με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, η Μπάγερν Μονάχου έκανε περίπατο στο Group A και πήρε άνετα το εισιτήριο της πρόκρισης από την pole position του ομίλου. Μετά την ήττα 3-0 από τη Λεβερκούζεν του Αλόνσο ωστόσο, υπάρχει μπόλικη γκρίνια για τον Τούχελ αλλά και τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Χάρι Κέιν.

 

Ο Άγγλος κάνει εξαιρετική σεζόν, με 28 γκολ και οκτώ ασίστ σε 28 συμμετοχές, ωστόσο οι απαιτήσεις στο Μόναχο είναι μεγάλες, όπως και η πίεση. Στο -5 από την κορυφή της Bundesliga, η Μπάγερν έχει σκληρό ανταγωνισμό στη μάχη του τίτλου, ωστόσο μέσω του Champions League θα ψάξει αντίδραση και ψυχολογία.

 

Σκληρή ομάδα η Λάτσιο, φιλόδοξη και με κίνητρο. Δύσκολα ωστόσο θα ματσάρει την ποιότητα της Μπάγερν Μονάχου. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Κέιν Over 1,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Στο Parc des Princes, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Ρεάλ Σοθιεδάδ. Οι Παριζιάνοι συμμετείχαν στο Group F, τον πιο ζόρικο ίσως όμιλο της διοργάνωσης και πήραν το εισιτήριο της 2ης θέσης στην ισοβαθμία με τη Μίλαν, πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Η μεταβάση στη νοοτροπία του Ενρίκε δεν ήταν εύκολη για τη γαλλική ομάδα, που σταδιακά ωστόσο βρήκε ταυτότητα, πατήματα και ρυθμό.

 

Αήττητη από τα μέσα Νοέμβρη η Παρί, διάστημα στο οποίο μετράει 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Δεν έχει αντίπαλο στη Ligue 1 και οδηγεί την κούρσα του τίτλου, στο +11 από την 2η Νις. Πήρε το Super Cup Γαλλίας κόντρα στην Τουλούζ και ακολούθως πέτυχε τρεις προκρίσεις μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το σήριαλ Εμπαπέ καλά κρατεί, για την ώρα ωστόσο ο Ενρίκε κρατά την ομάδα του συγκεντρωμένη.

 

Απόλυτα θετική η εικόνα της Ρεάλ Σοθιεδάδ στη διοργάνωση μέχρι στιγμής. Πέρασε ως πρώτη από το Group D, υπερτερώντας της Ίντερ στην ισοβαθμία, αφήνοντας εκτός τις Μπενφίκα και Ζάλτσμπουργκ. Πολύ πειθαρχημένη ομάδα, συμπαγής και αποτελεσματική στο Champions League, δέχθηκε μόλις δύο τέρματα στη φάση των ομίλων.

 

Στη La Liga, ανήκει σε ένα γκρουπ 4-5 ομάδων που θα δώσουν μάχη για την 6η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν διακρίνεται για τις επιθετικές της αρετές, έχει όμως πολλή υπομονή στο γήπεδο, δεν ρισκάρει αλόγιστα και είναι αξιόπιστη ανασταλτικά.

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι προφανές φαβορί, ωστόσο τα πράγματα απέναντι στη Σοθιεδάδ είναι πιο δύσκολα από όσο ενδεχομένως μαρτυρούν οι αποδόσεις. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 4,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

About Merlin

Check Also

KAIZER TIPS 26/4/2024.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! Καλημερα σε ολους…. Γουοτερφορντ Ντερι …

bet365