SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος  με Stoiximan Master

Με sold out στις εξέδρες, Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα κόντρα στη Φερεντσβάρος! Ανάλυση και προγνωστικά.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Φερεντσβάρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα playoffs του Europa Conference League, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις σκορ και 1ο σκορ προβλέποντας δωρεάν και κερδίζεις*!

 

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την περιπέτεια τους από το Group A του Europa League, όπου τερμάτισαν στην 3η θέση, πίσω από Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ. Σε μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και ιδιαιτερότητες, η Ευρώπη είναι μια διέξοδος για τους Πειραιώτες, που κόντρα στους Μαγυάρους θα έχουν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με τον Βάσκο τεχνικό, ο Ολυμπιακός επιχειρεί ένα restart, ποντάροντας τόσο στην εμπειρία του Μεντιλίμπαρ όσο και στην αλλαγή ψυχολογίας.

 

Στο 4-0 επί του ΟΦΗ, οι Πειραιώτες έδειξαν ξανά επιθετική ευχέρεια σε δημιουργία και εκτέλεση, εντούτοις έχουν ακόμη πολύ δρόμο να καλύψουν σε επίπεδο Stoiximan Super League καθώς είναι στο -7 από την κορυφή. Τσικίνιο, Όρτα και Κάρμο οι τρεις μεταγραφές του Γενάρη που μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα. Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ρέτσος, μπήκε στην αποστολή, δύσκολα όμως θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα.

 

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις

 

Η Φερεντσβάρος έχει αλλάξει επίπεδο τα τελευταία χρόνια και εμφανίζει ανταγωνιστικό πρόσωπο εκτός συνόρων. Ξεκίνησε την προσπάθεια της από τους ομίλους του Conference League και τερμάτισε αήττητη στο Group F, πίσω ωστόσο από τη Φιορεντίνα, έτσι μπήκε στην διαδικασία των playoffs.

 

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς κάνει πολύ καλή δουλειά στον πάγκο της Φερεντσβάρος, που είναι φιλόδοξη ομάδα, γρήγορη, πολύ physical και με ικανότητα τόσο στο σετ παιχνίδι, όσο και στον χώρο. Διαθέτει πολυφωνία από τη μέση και μπροστά, με τους Βάργκα και Κόντρο να οδηγούν το σκοράρισμα και τους Ζακάριασεν, Μαρτίνς να ξεχωρίζουν σε δημιουργικό ρόλο.

 

Σε καλή κατάσταση η Φερεντσβάρος, μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά την διακοπή και είναι γερά στη μάχη του τίτλου, μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Πάκσι.

 

Ο Ολυμπιακός μέσα από τα προβλήματα του, μοιάζει αποφασισμένος να κυνηγήσει ότι περισσότερο μπορεί ως το τέλος της σεζόν. Ο Μεντιλίμπαρ έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και ξέρει να χειρίζεται δύσκολες καταστάσεις, δίχως να κάνει εκπτώσεις στο ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

 

Η Φερεντσβάρος πορεύεται πολύ πιο ομαλά, έχει το αβαντάζ της ρεβάνς εντός έδρας, εντούτοις το έργο της στο κατάμεστο «Γ. Καραίσκάκης» είναι δύσκολο. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Ελ Κααμπί σε απόδοση 5.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

About Merlin

Check Also

KAIZER TIPS 28/04/2024.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! Καλημέρα σε όλους….. Βιγιαρεαλ-Βαγιεκανο 1 …

bet365