Οι αναμετρήσεις του Σαββάτου με Stoiximan Master!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 Αλλάζει σελίδα ο Ολυμπιακός, ζόρικη έξοδος για τον Άρη στους Ζωσιμάδες

 

Πέντε στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στην Stoiximan Super League με τη δράση να ξεκινάει από το Σάββατο, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί (17:30) τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δεύτερο κύμα εξελίξεων φέτος για τους Πειραιώτες, με τους Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ να αποτελούν παρελθόν.

 

Επέστρεψε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ενώ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Οι υποχρεώσεις εντούτοις τρέχουν και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος της Κ19 θα είναι στον πάγκο στο ματς με τον ΟΦΗ.

 

Μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων», ο Ολυμπιακός έμεινε στο -9 από την κορυφή του πρωταθλήματος και η αποστολή του πλέον στην κούρσα του τίτλου μοιάζει με mission impossible.

 

Πολύ διαφορετικά από ότι είχε σχεδιάσει, κυλά η σεζόν για τον ΟΦΗ. Που μετά και την εντός έδρας ήττα 1-2 από την Κηφισιά, αρχίζει να νιώθει πίεση ακόμη και για την παραμονή! Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη οι Κρητικοί, με την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και ευάλωτοι ανασταλτικά, οφείλουν να βρουν άμεσα αντίδραση πριν μπλέξουν για τα καλά.

 

Πολλή γκρίνια, εσωστρέφεια και κακό το κλίμα στην ομάδα, με τον κόσμο να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του, τον ιδιοκτήτη να εμφανίζει τάσεις φυγής και τον Πέπε Μελ υπό κρίση.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Must win για τον Ολυμπιακό, αν θέλει να διατηρήσει και τις λιγοστές έστω ελπίδες του στη μάχη του τίτλου. Ο ΟΦΗ κουβαλάει πολλά προβλήματα και δύσκολα μπορεί να πάρει κάτι στο Φάληρο. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Φορτούνης σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Στις 19:00, ο Άρης δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση πλέον ο «Άγιαξ της Ηπείρου», που αυτή τη στιγμή είναι ουραγός στη βαθμολογία της Stoiximan Super League. Το «βαρύ» 1-4 από τη Λαμία ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, που ψάχνει μια υπέρβαση προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Στο -3 από Κηφισιά και Παναιτωλικό, καθώς και στο -4 από τον Βόλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να βάλει δύο από κάτω για να τα καταφέρει. Η διαφορά δεν είναι απαγορευτική, ωστόσο ο ΠΑΣ δεν πείθει για την ώρα στο χορτάρι ότι μπορεί να την καλύψει.

 

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς, η ομάδα του Μάντζιου έφτασε κοντά σε ένα ακόμη «διπλό» ωστόσο αρκέστηκε τελικά στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Φανταστική εκτέλεση του Μορόν στο 52′ για το 0-1, όμως ο Άλεκσιτς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Έχασε την ευκαιρία να ξεμπερδεύει ουσιαστικά με τα playoffs ο Άρης, διατηρεί πάντως ακόμη ένα +5 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης. Προτεραιότητα και απόλυτος στόχος της σεζόν είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του τροπαίου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αν αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον Παναιτωλικό.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει παντού βαθμούς, ειδικά στα εντός έδρας. Δεν «καίγεται» ο Άρης, θέλει όμως το τρίποντο για να μην βάλει σκοτούρες στο κεφάλι του. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Άρης Over 4,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

About Merlin

Check Also

Ευρωπαϊκή δυάδα

Καλησπέρα!Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! Μαρσέιγ – Αταλάντα 1 Φιορεντίνα …

bet365