Με κάρτες και Μπαρέλα στη Μαδρίτη, με κόρνερ και οφσάιντ στη Βεστφαλία

Με την πλάτη στον τοίχο η Ατλέτικο κόντρα στην εκπληκτική Ίντερ, σκληρό αουτσάιντερ η Αϊντχόφεν στη Βεστφαλία!

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Δύο ακόμη πολύ μεγάλες μάχες φιλοξενεί το πρόγραμμα της Τετάρτης, στις ρεβάνς για την φάση των 16 του Champions League. Στο Metropolitano, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να διατηρούν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους 1-0 στο Μιλάνο.

 

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δείχνει να βγήκε εκτός ρυθμού σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο της σεζόν. Στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη μετράει 2Ν-2Ι-5Η, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με αποτυχία σε όλους τους στόχους της.

 

Είναι ήδη εκτός Copa Del Rey, ενώ μετά την πρόσφατη ήττα από την Κάδιθ, η Μπιλμπάο την απειλεί ευθέως για την 4η θέση καθώς η διαφορά τους είναι μόλις δύο βαθμοί. Με την πλάτη στον τοίχο η Ατλέτικο και στη ρεβάνς με την Ίντερ, ψάχνει αντίδραση εν μέσω κακής αγωνιστικής κατάστασης και ψυχολογίας.

 

Κυριάρχησε στο πρώτο ματς η Ίντερ και το γκολ του Αρναούτοβιτς στο 79′ απέδωσε δικαιοσύνη. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, καθώς το 1-0 μοιάζει φτωχό για τους νικητές. Η Ίντερ ολοκλήρωσε το ματς με 2.33 xG, δεν επέτρεψε ούτε μια on target τελική στους «ροχιμπλάνκος» και δικαιούταν να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στη ρεβάνς της Μαδρίτης.

 

Είναι σε εκπληκτική κατάσταση η ομάδα του Ιντσάγκι, με 13 σερί νίκες, αήττητη σε 90λεπτο από τα τέλη Σεπτέμβρη(!) και μοναδική παραφωνία όλο αυτό το διάστημα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ιταλίας στην παράταση απέναντι στη Μπολόνια. Κάνει περίπατο στη Serie A και μονάχα ο χρόνος την χωρίζει από την κατάκτηση του τίτλου, αφού είναι στο +16 από τη 2η Μίλαν…

 

Η Ατλέτικο ψάχνει εναγωνίως μια αντίδραση και το ματς με την Ίντερ της δίνει μια ιδανική ευκαιρία να το κάνει. Ωστόσο η ιταλική ομάδα είναι πραγματικά απολαυστική στο χορτάρι, έχει τρομερή ομοιογένεια, αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 4,5 κάρτες & Μπαρέλα Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 7.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Στη Βεστφαλία, Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν συγκρούονται στη ρεβάνς του 1-1 της Ολλανδίας. Η Ντόρτμουντ στάθηκε όρθια στο Philips Stadion. Πήρε προβάδισμα στο 24′ με τον Μάλεν, ωστόσο δέχθηκε μεγάλη πίεση και μαζί το γκολ της ισοφάρισης στο 56′. Σε μια πολύ δύσκολη έδρα επιβεβαίωσε όμως πως φέτος είναι πολύ σκληρή στην Ευρώπη.

 

Δεν διστάζει να διαφοροποιήσει το στυλ της, να μειώσει το ρίσκο και να ρίξει τον ρυθμό, διατηρώντας τον έλεγχο των χώρων. Εντός συνόρων δεν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει φέτος και στόχος είναι μια θέση στην 4άδα. Μετά τις σερί εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Ουνιόν και Βέρντερ είναι στην 4η θέση, μόλις στο +1 από την Λειψία που την καταδιώκει.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση φέτος η Αϊντχόφεν, που κάνει θραύση στην Eredivisie. Είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, με 22Ν-3Ι και γκολ 80-13(!), στο +10 από την 2η Φέγενορντ και απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Από τα τέλη Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και αυτή στο Κύπελλο από τη Φέγενορντ.

 

Στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η Αϊντχόφεν μετράει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, επιβεβαιώνοντας πως διανύει μια σεζόν καθιέρωσης. Ασυνήθιστα ώριμη, με πολλή ένταση στο παιχνίδι της, συγκεντρωμένη και με όπλο την ταχύτητα, είναι ομάδα που ξέρει να χτυπά στις αδυναμίες του αντιπάλου.

 

Σπουδαίο ματς στο Signal Iduna Park. Η Ντόρτμουντ είναι συμπαγής, με συνοχή και υπομονή στα παιχνίδια της Ευρώπης. Η Αϊντχόφεν έχει τρομερή αθλητικότητα, αναζητά τον γρήγορο ρυθμό και παίζει άψογα στους χώρους, αλλά της λείπει η εμπειρία. Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 8,5 κόρνερ & Over 3,5 οφσάιντ σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

About Merlin

Check Also

26/4 Γκολ και χαμόγελα

Καλησπέρα μία ακόμη φανταστική βραδιά με χαμόγελα είχαμε χτες. Σήμερα είναι ζόρικη θα έλεγα η …

bet365