Κύπελλο: Mε Μπακασέτα στην αποστολή και σε Ενισχυμένη Απόδοση!

Έτοιμος για προβάδισμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός, «καθαρίζει» από ημίχρονο ο Άρης, ευκαιρία να ξεσπάσει η Μπάγερν. Ανάλυση και προγνωστικά για τα πιο σημαντικά ματς της Τετάρτης.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

 

Συνέχεια στη δράση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με δύο αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Στις 18:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Άρης – Νίκη Βόλου.

 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου απέκτησε σοβαρή προοπτική επιτυχίας στη σεζόν της αποκλείοντας την ΑΕΚ στον προηγούμενο γύρο. Διότι πλέον ο δρόμος μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης «έστρωσε».

 

Υπό την έννοια πως οι Θεσσαλονικείς είναι φαβορί και στους «8» αλλά και στην ημιτελική φάση, όπου θα βρουν τον νικητή του ζευγαριού ΟΦΗ – Παναιτωλικός. Στη Stoiximan Super League ταβάνι είναι η 5η θέση, επομένως ο Άρης έχει την πολυτέλεια να ρίξει όλο το βάρος στην υπέρβαση της κατάκτησης του Κυπέλλου.

 

Μια υπέρβαση που έχει κάνει ήδη η Νίκη Βόλου με την έως τώρα πορεία της στον θεσμό. Δεν ήταν λίγο άλλωστε να αφήσει εκτός συνέχεια τον Λεβαδειακό, πρωτοπόρο του Βόρειου ομίλου της Super League 2. Επιτυχία που πανηγυρίστηκε αναλόγως.

 

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει δώσει νοοτροπία νικητή στην ομάδα του, που διανύει μια παραγωγική σεζόν. Με την προοπτική συμμετοχής στα playoffs του πρωταθλήματος να είναι υπαρκτή, έστω κι αν η Νίκη Βόλου δεν έχει ακόμη σε θέση να ονειρεύεται την άνοδο.

 

Είναι θεσμός των εκπλήξεων το Κύπελλο, ωστόσο ο Άρης έχει πολύ υψηλό κίνητρο, ξεκάθαρο στόχο και είναι σε σαφώς μεγαλύτερο επίπεδο από την αντίπαλο του. Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Να σκοράρει ο Σουλεϊμάνοφ σε απόδοση 4.90 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Στις 21:00 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Η ψυχολογία είναι στα ύψη στο στρατόπεδο των «πρασίνων» και όχι μόνο ελέω των αποτελεσμάτων. Οι τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με το 2-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια και την πρόκριση στο Φάληρο εις βάρος του Ολυμπιακού, δίνουν το στίγμα της εποχής Τερίμ.

 

Την ίδια στιγμή οι μεταγραφές των Ακαϊντίν, Ούγκο, Λημνιού και πολύ περισσότερο αυτή του Μπακασέτα, εκτοξεύουν τον ενθουσιασμό. Και παράλληλα αυξάνουν τις λύσεις στο ρόστερ, μαζί και τις πιθανότητες μιας επιτυχημένης χρονιάς. Ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της Stoiximan Super League και «μέσα» στον στόχο του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά την προοπτική του νταμπλ.

Να σκοράρει ο Μπακασέτας σε Ενισχυμένη Απόδοση (2.80) στη Stoiximan

 

Ο Ατρόμητος έτρεξε ένα εκπληκτικό σερί 13 αγώνων δίχως ήττα εντός συνόρων υπό τις οδηγίες του Σάσα Ίλιτς. Που διακόπηκε από τη συντριβή 0-5 κόντρα στην ΑΕΚ, σε μια βραδιά που τίποτα δεν λειτούργησε για την ομάδα του Περιστερίου. Ακόμη κι έτσι, τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν έδωσαν άλλο χρώμα για τη συνέχεια.

 

Στο -3 από τα playoffs του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος μπορεί πλέον να παλέψει για μια θέση στην 6άδα με ρεαλιστικές πιθανότητες. Το Κύπελλο δεν είναι προτεραιότητα, ωστόσο θα μπει στα διπλά ματς με τον Παναθηναϊκό δίχως άγχος διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες για την έκπληξη.

 

Σε εξαιρετικό μομέντουμ και ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός, που θέλει να «χτίσει» πάνω στην ψυχολογία του. Ο Ατρόμητος είναι επικίνδυνος έστω κι φαντάζει ως το απόλυτο αουτσάιντερ. Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Αϊτόρ σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

Δράση στο μενού της Τετάρτης έχουμε και στην Bundesliga. Με την Μπάγερν Μονάχου να φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής. Αντίπαλο και μάλιστα πολύ ζόρικο έχουν οι Βαυαροί στη φετινή κούρσα του τίτλου.

 

Με ματς λιγότερο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ είναι στο -7 από την πρωτοπόρο και αήττητη Λεβερκούζεν! Διαφορά που δημιουργήθηκε μετά την αναπάντεχη ήττα της Μπάγερν στο 0-1 απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης.

 

Περιθώριο για νέα απώλεια δεν υπάρχει, ενώ οι Βαυαροί καλούνται να βρουν ρυθμό ενόψει και της συνέχειας του Champions League. Σημαντικές οι απουσίες των Κιμ, Γκνάμπρι, Μαζραουί, ωστόσο το ρόστερ έχει βάθος και οι λύσεις είναι πολλές για τον Τούχελ.

 

Η Ουνιόν δίνει φέτος μάχη για την παραμονή της. Είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, με δύο μτς λιγότερα ωστόσο, και ψάχνει βαθμούς παντού. Η λογική λέει πως θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία, καθώς το ρόστερ της μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια.

 

Έπαιξε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League, σπουδαίο «παράσημο» για την ομάδα του Βερολίνου, που δεν ήταν όμως προετοιμασμένη κατάλληλα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των συνεχόμενων αγώνων. Χωρίς επιπλέον υποχρεώσεις, μπορεί πια να αφοσιωθεί στον στόχο εντός συνόρων.

 

Κακο το τάιμινγκ για τους φιλοξενούμενους, καθώς η Μπάγερν ψάχνει αντίδραση μετά το κάζο με τη Βέρντερ και είναι δύσκολο να κάνει δεύτερη σερί γκέλα εντός. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 σε απόδοση 4.20 στη Stoiximan.

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ»

About Merlin

Check Also

KAIZER TIPS 27/4/2024.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! Kαλημερα σε ολους….Τελειώνουν σιγά σιγά …

bet365