Η Stoiximan φέρνει super δώρο*

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Super Δώρο για όλους, χωρίς κατάθεση αυτή την Παρασκευή ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Η εβδομάδα κλείνει με ένα super δώρο*, χωρίς κατάθεση και φυσικά, εντελώς δωρεάν*. Αρκεί μια μόνο στιγμή της ημέρας για να κάνεις δικό σου αυτό το καταπληκτικό δώρο*.

Σαββατοκύριακο με εκπλήξεις και έπαθλα.

Πέρα από τις συνεχείς και καθημερινές ευχάριστες εκπλήξεις, οι δράσεις στη Stoiximan είναι ατελείωτες και πλούσια έπαθλα βρίσκονται διαρκώς μπροστά σου, μέσα από πρωτότυπες, αποκλειστικές και φυσικά, άκρως διασκεδαστικές διαδρομές παιχνιδιού.

Το Σάββατο και η Κυριακή καταφθάνουν με ξεχωριστές επιλογές ανά ημέρα για την διασκέδαση και το παιχνίδι σου. Οι προτάσεις είναι πολλές κι άλλες τόσες είναι οι ωραίες στιγμές που τις συνοδεύουν.

Η Stoiximan γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο.

H γιορτή των ερωτευμένων φτάνει νωρίτερα φέτος στη Stoiximan. Από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου σούπερ εκπλήξεις και έπαθλα σε περιμένουν. Η Δευτέρα και η Τρίτη περιλαμβάνουν πρόσθετο παιχνίδι και μοναδικά έπαθλα, παράλληλα με τις καθημερινές δράσεις που είναι πάντα διαθέσιμες.

Η Τετάρτη, η μέρα των ερωτευμένων, έρχεται με ένα ιδιαίτερο δώρο*, εντελώς δωρεάν, χωρίς κατάθεση που θα διαρκεί όλη την ημέρα! Διασκέδαση και χαρά, σε περιμένουν εδώ.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

About Merlin

Check Also

Ευρωπαϊκή δυάδα

Καλησπέρα!Thank you for reading this post, don't forget to subscribe! Μαρσέιγ – Αταλάντα 1 Φιορεντίνα …

bet365