25/8 Επιστροφή στα γήπεδα

Καλησπέρα , τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές, ξεκινάει η δράση. Κάποιες αλλαγές θα δείτε από σήμερα και αισιοδοξώ να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ξεκίνημα με τον πρώτο παιγνίδι ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΠΙΖΑ , κοιτάω προς την έδρα, κέρδισε την ΤΕΡΝΑΝΑ εκτός με 1-2, με Πίρλο προπονητή παρόλο που και στα δύο παιγνίδια που έδωσε[1 κύπελο και 1 πρωτάθλημα] δέχτηκε γκολ , εντούτοις έχει δυνατή έδρα και βλέπω να περνάει ο 1 έστω και δύσκολα. 1 με απόδοση 2.06.

Δεύτερο παιγνίδι από Πορτογαλία , ΕΣΤΡΕΛΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ , δύο ήττες η πρώτη  χωρίς να πετύχει γκολ, μία νίκη μία ήττα η δεύτερη . Εδώ βλέπω να σπάει το ρόδι η γηπεδούχος, όμως δεν δίνω τύχη και να κερδίσει, πάω στο Γ/Γ με καλή απόδοση. Γ/Γ με απόδοση 1.91.

Τρίτο παιγνίδι από Ισπανία, ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ , 0 βαθμοί σε 2 αγώνες η γηπεδούχος , 4 αντίστοιχα η Λεβάντε. Πιο καλή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, πάνε καλά, όμως βλέπω μία πιθανότητα να την πατήσει σήμερα [όχι να χάσει] Χ2 + ΟΒΕΡ 1.5 , κάτι σε 1-1 σκορ. Χ2+ ΟΒΕΡ 1.5  με απόδοση 2.10.

Τελευταίο παιγνίδι πάλι από Ισπανία, ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ , δυνατή ομάδα φέτος η ΡΕΑΛ , εξίσου πολύ καλά στέκεται και η ΘΕΛΤΑ, σκοράρουν και οι δύο ομάδες, βλέπω τουλάχιστον 3 γκολ να μπαίνουν και να μας χαρίζουν το Γ/Γ+ ΟΒΕΡ. Γ/Γ+ ΟΒΕΡ με απόδοση 2.07.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΠΙΖΑ                           1                     2.06 Χ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΕΣΤΡΕΛΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ                           Γ/Γ                  1.91 Χ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ       Χ2+ ΟΒΕΡ 1.5         2.10 Χ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ                              Γ/Γ+ ΟΒΕΡ            2.07 Χ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΑΜΕΙΟ#-40 ΜΟΝΑΔΕΣ

About Samothrakis

Check Also

Μοναδική προσφορά για τη μάχη του Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Euroleague

Μοναδική προσφορά για τη μάχη του Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Euroleague με ένα κλικ ΕΔΩ!Thank you for …