Παναθηναϊκός – Μπότεφ με Stoiximan Master και και Super Ενισχυμένη στον Σπόραρ

Παναθηναϊκός – Μπότεφ με Stoiximan Master και και Super Ενισχυμένη στον Σπόραρ

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Μετά τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών. Ξεκινώντας την προσπάθεια του από τον 2ο γύρο του Europa League, ως Κυπελλούχος Ελλάδας. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ και ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα πριν τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι με ένα κλικ εδώ!

Με τον Ντιέγο Αλόνσο στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός, που πέρσι αστόχησε με την επιλογή να αντικαταστήσει τον Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ. Ψάχνει για ένα νέο ξεκίνημα με τον Ουρουγουανό στην τεχνική ηγεσία, η προετοιμασία ωστόσο δεν κύλησε ιδανικά. Τόσο λόγω των απουσιών, όσο και για το γεγονός πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν προχώρησε όσο γρήγορα θα ήθελε.

Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρει ο Σπόραρ, 2.70 από 1.93

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η προσθήκη του Ίνγκασον είναι πολύ σημαντική, ενώ αποκτήθηκε και ο εξτρέμ Τετέ που θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Μπότεφ. Έμεινε στο 0-0 με την Πάφο, ηττήθηκε από την Μπράουνσβάιγκ και επικράτησε των ΑΕΚ Λάρνακας και Μακάμπι Νετάνια στα φιλικά προετοιμασίας. Υπάρχουν κάμποσες ακόμη ανοικτές υποθέσεις στο ρόστερ, ωστόσο τώρα προέχει η ευρωπαϊκή μάχη.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan δες ΕΔΩ!

Την Μάριμπορ αντιμετώπισε στον προηγούμενο γύρο η Μπότεφ Πλόβντιβ. Και πανηγύρισε μια πολύ σημαντική πρόκριση. Επικράτησε 2-1 στο πρώτο ματς εντός, πήρε 2-2 στη ρεβάνς και με το συνολικό 4-3 τσέκαρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό.

Ιδανική η πρεμιέρα της και στην Πάρβα Λίγκα, καθώς επικράτησε εκτός έδρας 3-1 της Μπότεφ Βράτσα. Physical ομάδα, δίχως ιδιαίτερη ποιότητα ωστόσο η Μπότεφ Πλόβντιβ, ψάχνει στο ΟΑΚΑ ένα αποτέλεσμα που θα της αφήνει ελπίδες για το δεύτερο ματς.

Mission ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Οι στόπερ Ταμ, Κοντέ, ο αριστερός μπακ Μπαλογιάννης, οι μέσοι Ετό, Περέρα, Ίλιεφ, ο εξτρέμ Ακέρε και ο φορ Σέκουλιτς είναι οι πιο αξιόλογοι παίκτες του ρόστερ.

Υπάρχουν δύο στοιχεία που είναι ξεκάθαρα στο ματς. Το ένα αφορά τη μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία που έχει ο Παναθηναϊκός, ατομικά και συνολικά. Το άλλο τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, όπου υπερέχει φυσιολογικά η Μπότεφ καθώς έχει δώσει ήδη τρία επίσημα ματς. Δύσκολα ωστόσο θα πάρει κάτι στο ΟΑΚΑ.

Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal & Να σκοράρει ο Μπακασέτας σε απόδοση 5.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Merlin

Check Also

Με Ελλάδα και Αγγλία

Πάμε αδέρφιαThank you for reading this post, don't forget to subscribe! Ελλάδα – Φιλανδία 1 …

bet365