Τα 24 νόμιμα στοιχηματικά sites (upd 2020)

Συνοπτικά τα link των νόμιμων στοιχηματικών sites (+21)  θα τα δείτε πατώντας για περισσότερες πληροφορίες στα χρωματιστά Link:

ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία πλατφόρμα τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1958 αποτελώντας την εθνική λοταρία της χώρας και εισήχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2001, κατέχοντας την αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης όλων των αριθμολαχείων (7 παιχνίδια), του αθλητικού στοιχηματισμού (4 παιχνίδια) και των ιπποδρομιών. Η αποκλειστική άδεια για τα παιχνίδια λήγει το 2030. Δραστηριοποιείται επίσης στην Κύπρο, ενώ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της μέσω του διαδικτύου μέσα από την ανανεωμένη πλατφόρμα του Pamestoixima.gr

Πληροφορίες για το Pamestoixima.gr διαβάστε στο πλήρη review που ετοιμάσαμε για εσάς ΕΔΩ! 

Β2B Gaming Services Malta Limited

H B2B εδρεύει στη Μάλτα και είναι ιδιοκτήτρια του ιστοχώρου www.betshop.gr. Η Βetshop δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια τόσο online όσο και «offline» με τη μορφή πρακτορείων (agents) και αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο δίκτυο αθλητικού στοιχήματος στην Ευρώπη. Στο διαδικτυακό χώρο είναι αξιόπιστο, έχει ανανεωμένο και φιλικό προς τον χρήστη ιστότοπο. Δες το πλήρη review της Betshop ΕΔΩ!

Υπό την B2B δραστηριοποιείται νόμιμα επίσης η  BET365.GR

 

 

Πληροφορίες για την BET365.GR διαβάστε στο Review της  ΕΔΩ!

 

Longflex Ltd

 

Yπό την Longflex Limited και με αδειοδότηση στο βρετανικό Isle of Man δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα ο ιστόποτος  www.novibet.gr.  Είναι από τους πιο αξιόλογους στοιχηματικούς ιστοχώρους στην Ελλάδα και δίκαια έχει την προτίμηση των παικτών. Αναβάθμισε την πλατφόρμα της πρόσφατα και παρέχει μία από τις πιο σύγχρονες σελίδες στον χώρο. Υψηλής ποιότητας αθλητικό στοίχημα, ενώ η εξυπηρέτηση πελατών είναι το σημείο αναφοράς της εταιρίας. Πρόσφατα λάνσαρε και app σε android συσκευές.

Διαβάστε το πλήρες Review  της Novibet ΕΔΩ!

GLB GmbH

Αυστριακό στοιχηματικό site, ιδρύθηκε το 2009 και διατηρεί τον ιστοχώρο  www.goalbet.com. Αξιόπιστη με κορυφαίες επιδόσεις στο ποδοσφαιρικό στοίχημα, πλούσιο live betting ενώ προσφέρεται και live streaming.

Δες το πλήρης Review της Goalbet ΕΔΩ!

Gambling Malta Limited

Το www.stoiximan.gr είναι ίσως μια από τις  κορυφαίες νόμιμες ιστοσελίδες στον Ελληνικό χώρο.  Διαθέτει πλούσιο Live betting με live streaming σε χιλιάδες γεγονότα κάθε μήνα, ενώ προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις και βραβεύτηκε πρόσφατα ως η καλύτερη πλατφόρμα για Στοίχημα & Καζίνο από κινητό διεθνώς! (EGR Awards 2019)

Διαβάστε τις πλήρης πληροφορίες για τη Stoiximan ΕΔΩ!

Rebels Gaming Limited

Υπό την Rebels Gaming λειτουργεί  η www.winmasters.gr

Διάβασε το πλήρες review της winmasters ΕΔΩ!

Οι 24 νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που πήραν άδεια στην Ελληνική επικράτεια βάση της ΠΟΛ.1248/13.12.2011 και υπήχθησαν στο καθεστώς της μεταβατικής περιόδου της παρ.12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011:

Ανανεώθηκε 14/05/2020

1) CASH POINT (MALTA) LIMITED

2) PADDY POWER P.I.C.
3) KINGMAKER LIMITED
4) SPORTING ODDS LIMITED
5) REBELS GAMING LTD   ( Winmasters.gr ) 

6) ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LIMITED
7) SILVER LINK LIMITED
8) LUCKY STREAM LIMITED
9) DIAMOND LINK LIMITED
10) PERSONAL EXCHANGE INTERNATIONAL LIMITED
11) YEZ GAMING LTD  ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΕΕΠ
12) AS IMG KASIINOD
13) GLB GmbH (Goalbet)
14) MERIDIAN GAMING LIMITED
15) STS SPORTWETTEN GmbH
16) ELDORADO SPORTWETTEN GmbH
17) MAGIC SERVICES LIMITED
18) ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS NV
19) LOVE 2 CELEBRATE EΠE
20) LOGFLEX EΠΕ   (Novibet)
21) DOMS CARS EΠΕ
22) DOMS HOLDINGS EΠΕ
23) Β2Β GAMING SERVICES MALTA LIMITED    ( Betshop)  (ΒΕΤ365)
24) GAMBLING MALTA LIMITED(Stoiximan)(Pamestoixima.gr)

Το συγκεκριμένο καθεστώς στη διαδικτυακή αγορά στοιχήματος αναμένεται να αλλάξει εντός του 2019/2020, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού οικονομικών που έχουν γίνει στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Ελληνικής βουλής. Επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις επίκειται αύξηση φόρου τυχερών παιχνιδιών από 30% στο 35% με κλιμακωτή φορολόγηση από το 30 στο 35 με βάση των τζίρων της κάθε στοιχηματικής πλατφόρμας.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας