Νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες (Upd 11/8/2021)

Το διαδικτυακό στοίχημα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας τα τελευταία χρόνια και κερδίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός των εταιριών να είναι μεγάλος, αφού η καθεμία με τα πλεονεκτήματα και τις προσφορές* της, προσπαθεί να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι από την συνολική πίτα. Ποιες είναι όμως οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν νόμιμα στην χώρα μας το 2021?

Οι νόμιμες στοιχηματικές οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα είναι στο σύνολό τους 24 και έχουν πάρει άδεια λειτουργίας βάση της ΠΟΛ.1248/13.12.2011. Αυτές λοιπόν έχουν υπαχθεί σε ένα μεταβατικό καθεστώς βάσει της παρ.12 του άρθρου 50 του Ν.4002/2011 και έχουν ελεγθεί από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ), προσφέροντας έτσι νόμιμα τις υπηρεσίες τους στην χώρα μας. Από τη στιγμή που η αγορά της Ελλάδας ρυθμίζεται, σε αυτή μπορούν να δραστηριοποιούνται μόνο πάροχοι που έχουν αποκτήσει την σχετική άδεια από την ΕΕΕΠ και πρέπει να έχουν την έδρα τους σε κάποιο κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι στοιχηματικές εταιρίες ελέγχονται από την Επιτροπή Παιγνίων σχετικά με την εμπορική επικοινωνία τους, αλλά και θέματα με τις προϋποθέσεις υπεύθυνου παιχνιδιού και κοινωνικής ευθύνης.

Η ΕΕΕΠ είναι σε διαδικασία έκδοσης νέων αδειών που είναι μόνιμες. Προς το παρόν, 21 εταιρίες έχουν καταθέσει αιτήσεις για άδεια, στους 15 χορηγήθηκε η άδεια και δεν έγιναν δεκτές οι 6. Το νέο μόνιμο καθεστώς έχει ουσιαστικά τεθεί σε ισχύ από 1 Αυγούστου! Οι εταιρίες που έχουν λάβει ήδη μόνιμη άδεια είναι οι εξής:

Δείτε την αξιολόγηση των στοιχηματικών (κλικ εδώ)

Οι παρακάτω στοιχηματικές ιστοσελίδες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα, καθώς οι εταιρίες στις οποίες ανήκουν κατέχουν Πλέον Μόνιμη άδεια και θα τις βρείτε σε αυτή τη λίστα:

  • Ανανεώθηκε στις 11/08/2021

1) ΟΠΑΠ (Pamestoixima.gr)

2) Lucky Stream Limited (Bet365)

3) Stoiximan Limited (Stoiximan)

4) Sporting Odds Limited (Sportingbet )

5) Interwetten Gaming Ltd (Interwetten)

6) Gamart Ltd (Novibet)

7) WM Interactive Limited (Winmasters)

8) Betmed LTD (Betsson)

9) Plumo Limited (Fonbet)

10) N1 Greece Limited (N1 Casino)

11) B2B GAMING SERVICES (betshop)

12) Diamond Link (Pokerstars)

13) Netbet Enterprises Ltd (Netbet)

14) bwin.gr Limited (bwin)

15) Vistabet Limited (Vistabet)

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

About Merlin

Check Also

Merlin Tips 18/1

Καλησπέρα σας!!! Παρακαλώ όσοι φίλοι κάνατε κλικ και έγγραφη με κατάθεση τον Ιανουάριο του 2022 …