Κάτι νέο…. Betverest tips 16/9

 

Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με τη βοήθεια τπυ φίλου betverest. Αυτουσιο το κείμενο του όπως μου το έστειλε και έχει την αμέριστη στήριξη μου. Θα ασχοληθεί με στοίχημα τέννις όπως θα διαβάσετε παρακατω:

“Μετά από ένα διάστημα απουσίας 2 ετών, το Betverest Club επιστρέφει στην στοιχηματική ενεργό δράση!
θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την μακρόχρονη απουσία μας, και να σας εξηγήσουμε ότι αυτή οφείλεται σε προσωπικούς λόγους αλλά και στο γεγονός ότι διαπιστώθηκε ότι τα μοντέλα πρόβλεψης δεν είχαν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Μετά από μια επίπονη προσπάθεια που ακολούθησε σε αυτό το διάστημα, με πολλές ώρες μελέτης, προγραμματισμού και χιλιάδων δοκιμών σε παλιούς αγώνες καταλήξαμε σε τρία μοντέλα πρόβλεψης για αγώνες Τένις που παρουσίασαν θετικά αποτελέσματα.
Ως εκ τούτου η Ομάδα του Betverest Club επιστρέφει δυναμικά με νέες προβλέψεις και σας εύχεται καλή διασκέδαση και καλά κέρδη, πάντα με σύνεση και την απαραίτητη πειθαρχία!
Επιπλέον οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την Διαχείριση της σελίδας https://stoiximatizoume.gr/ η οποία για μία ακόμη φορά στηρίζει την προσπάθειά μας.
Τις προβλέψεις μας καθώς οδηγίες για την μέθοδο στοιχηματισμού θα τις βρείτε στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/Betverest
Ευχαριστούμε!

1ο ματς για σήμερα:

 

 

Θα το βρεις το bet εδώ +21

About Merlin

Check Also

30/9 Με τον ΠΑΟΚ στο C.L.

Καλησπέρα η καρδιά απόψε το βράδυ είναι στην Τούμπα.Μαζί με τον ΠΑΟΚ θα χαμογελάσουμε και …