Home / Diaititis / ΕΠΙΛΟΓΕΣ CHAMPIONS LEAGUE

ΕΠΙΛΟΓΕΣ CHAMPIONS LEAGUE

Βγαίνουν οι φυλλάδες του Ολυμπιακού και μιλανε ότι ήταν  μαϊμού το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μιλανε ποιοι ? Αυτοί που κέρδιζαν πέναλτι έξω από την περιοχή, αυτοί που όταν φυσούσε ο αέρας με 1,5 μποφόρ έπεφταν, αυτοί που διέλυσαν επί εικοσιπέντε χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και επειδή και εδώ υπάρχουν γιδια που θα με μπινελικιαζουν τώρα που τα γραφώ αυτά, ας ανοίξουν τα στραβά τους και ας δουν το βίντεο με εικοσιπέντε λεπτά μακροβουτιών των παικτών του ολυμπιακού την τελευταία εικοσαετια.   https://www.youtube.com/watch?v=5tX5hhsqFy0

Να είμαστε σωστοί κύριοι, όταν κάτι είναι λάθος να το λέμε και όταν είναι σωστό το ίδιο.  Δεν γίνεται ο θύτης να θέλει να φανεί ως θύμα. Δεν στέκει. Εδώ να μου πείτε οι Τούρκοι θέλουν να αλλάξουν τα σύνορα τους και να προεκταθούν προς την Ελλάδα λέγοντας πως αυτά είναι τα πραγματικά σύνορα τους.  Εδώ οι εβραίοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ποτέ δεν υπήρχαν οι παλαιστίνιοι στην Παλαιστίνη και πάντα αυτοί ζούσαν εκεί. Εδώ η κυβέρνηση μιλαει για ένα κοινωνικό μέρισμα που θα πάρουν οι μικρομεσαίοι από το πλεόνασμα της κεντρικής κυβέρνησης που προήλθε από την υπερφορολογηση που υπέστησαν οι μικρομεσαίοι, συμφώνα με τον υπουργό οικονομικών. Ρε δεν τραβάμε τα βυζιά μας καλύτερα.

Στο Σπαρτακ – Μαριμπορ γιατί να μην μπουν αρκετά γκολ ? Η Σπαρτακ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου τουλάχιστον ένα γκολ και στην έδρα της είναι αήττητη. Η Μαριμπορ σε δυο παιχνίδια εκτός έδρας έχει φάει τριμπαλο και δεν πλησίασε την εστία. Το 4 έως 6 γκολ πληρώνει 2,60.

Στο Μπεσικτας – Πορτο επίσης γιατί να μην μπουν αρκετά γκολ ?  Η Μπεσικτας σε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο έχει δυο παιχνίδια οβερ και άλλα δυο αντερ αλλά στα όρια του να γίνουν οβερ. Η Πορτο από την άλλη έχει τέσσερα στα τέσσερα οβερ με τα τρια από αυτά να είναι οβερ 3,5. Το τέσσερα έως έξι γκολ πληρώνει 3,65.

Στο Τσσκα – Μπενφικα ο άσσος είναι μονόδρομος για την γηπεδούχο ώστε να μείνει δυνατά στο παιχνίδι για την πρόκριση.  Η Μπενφικα είναι απλά μια απογοήτευση. Ο άσσος είναι χαμηλός για αυτό λέω να τον ψηλώσω λίγο. Θα παιξω ένα χαντικαπ-1 στην Τσσκα που πληρώνει 3,40.

Στο Σπορτιγκ – Ολυμπιακος τα λόγια είναι περιττά. Φίλος στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας δεν θα υπάρχει και συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού είναι η χειρότερη της δεκαετίας. Το οβερ 3,5 πληρώνει 2,85, επίσης το 4 έως 6 γκολ πληρώνει 3,25.

About Diaititis

Με αναμνήσεις από τα παλιά προποτζίδικα, τότε που το δελτίο του ΠΡΟΠΟ ήταν με καρμπόν, από τα παλιά καφενεία, εκεί που το κουμάρι παίζονταν από νωρίς το πρωί, από τους παπατζήδες της Αριστοτέλους και του Βαρδαριου, δεν ήταν απίθανο να ασχοληθώ με το στοίχημα. 1,03 με έπαιζαν οι μπουκ. Όλα είναι Στοίχημα και όλα συνδέονται με την Θρησκεία. Ακολουθώ πάντα το ένστικτο μου και αυτό με δικαιώνει. Βλέπω όνειρα και το θετικό είναι ότι γίνονται πραγματικότητα. Η συμβουλή μου είναι να διαβάζετε τα κείμενα μου αλλά να μην ακολουθείτε τις επιλογές μου. Δεν χρησιμοποιώ κινητό τηλέφωνο, δεν έχω facebook, instagram, ούτε κάποια άλλη εφαρμογή για να με παρακολουθεί συνεχώς. Εδώ θα τα λέμε όταν και όποτε μπορώ. Υ.Γ Να έχετε πάντα τα χέρια σας καθαρά, διότι με όλα όσα είναι γραμμένα για να έρθουν, θα τρίβετε συνέχεια τα μάτια σας. Επικοινωνείτε μαζί μου στο makkox5@gmail.com

Check Also

20/6 Ανεβαίνουν οι χτύποι της καρδιάς

Καλησπέρα πολύ καλή και η χτεσινή μέρα 2/3 είχαμε με πολύ καλές αποδόσεις.Πριν ξεκινήσω για …