Παρασκευή , 18 Σεπτέμβριος 2020

Ακολούθησέ μας!

social-media

Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα μόλις κάτι νέο δημοσιεύεται στο stoiximatizoume.gr ;

Μην χάνεις χρόνο….Ακολούθησε μας τώρα σε Facebook  και Twitter για να ενημερώνεσαι για ότι συμβαίνει στο site μας άμεσα και έγκαιρα για live bet και tips ημέρας από την ομάδα μας.

Εάν σου αρέσει η ιστοσελίδα μας και ο τρόπος που δουλεύουμε κάνε share σε φίλους και γνωστούς για να μας μάθουν ακόμα περισσότεροι.

  • Δεν δηλώνουμε ειδικοί σε τίποτα. Είμαστε και εμείς απλοί παίχτες του στοιχήματος σαν και εσάς.

  • Περάστε τις εκτιμήσεις μας και από το δικό σας φίλτρο και ποντάρεται μόνο σε όσα παιχνίδια συμφωνείτε. Κάντε και την δική σας ανάλυση.

  • Μην ποντάρετε με κλειστά μάτια όποιος και αν σας δίνει προγνωστικά, όσο guru και αν δηλώνει. Τα μικρά καλάθια γεμίζουν πιο εύκολα και γρήγορα.

  • Σε έναν κόσμο που έχει γεμίσει με κάθε τύπου Γκουρούληδες αφήστε τις VIP, GOLD, SUPER GOLD, EXTRA SUPER GOLD και EXTREME EXTRA SUPER GOLD κλπ συνδρομές για τους άλλους.

  • Ψεύτικα δελτία (καμιά φορά εμφανίζονται ως δια μαγείας) και άπειρα προγνωστικά σε μια μέρα (όπου θα περάσουν τα 1,2 και θα θριαμβολογούμε) δεν είναι του τύπου μας.

  • Αν ψάχνεις για σίγουρα στο στοίχημα, τότε σίγουρα δεν είμαστε αυτό που ψάχνεις και δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι εδώ.

  • Infos και πληροφορίες εκ των έσω (είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία, αφού τα fix έχουν ξεπεραστεί) δεν έχουμε και ούτε μπορούμε να βρούμε. Όσοι δηλώνουν πως έχουν πληροφορίες δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να κοιτάνε τις μεγάλες πτώσεις στις αποδόσεις οπότε μην ξεγελιέστε.

Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας καθώς κανείς δεν είναι αλάνθαστος όμως δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια και δουλεύουμε με σοβαρότητα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

 Το να είσαι ειλικρινής σήμερα και να σέβεσαι τον αναγνώστη σου και κυρίως την τσέπη του θέλει θάρρος.

Με εκτίμηση

stoiximatizoume.gr

Xρήσιμα link :

Νόμιμες Στοιχηματικές Πλατφόρμες (sites) στην Ελλάδα (Διάβασε εδώ)

Πως διαμορφώνεται η φορολογία κερδών στα κερδισμένα δελτία σου ( Διάβασε εδώ )