Home / Diaititis / ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΛΟΞΛΕΙ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΝ ΤΟΥ ΛΟΞΛΕΙ

Στην βιβλιογραφία της Παγκόσμιας ιστορίας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πολλούς θρύλους και δοξασίες χωρίς κάποιος να μπορεί να αποδείξει αν ήταν πραγματικά η φανταστικά γεγονότα, μπορούμε να βρούμε άπειρες ιστορίες από ανθρώπους που για κάποιον δικό τους λόγο τα έβαλαν με το της εποχής τους υπάρχον κατεστημένο. Κάποιο γεγονός που τους σημάδεψε στην παιδική ηλικία, κάποιο περιστατικό υπερβολικής κρατικής βίας σε κάποιον συνάνθρωπο τους, κάποιο τριήμερο καύσωνα που τους γύρισε τα μυαλά, τους έκανε να μείνουν στην ιστορία ως επαναστάτες υπέρ των αδικημένων. Όπως π.χ ο Κουτσουμπας του Κ.Κ.Ε. Τι δεν είναι έτσι ? ΧεΧεΧα. Τα παραδείγματα είναι πολλά και θα πρέπει να γράφω για ημέρες, για αυτό θα ασχοληθώ με ένα παράδειγμα τέτοιου ανθρώπου ο οποίος έδρασε μέσα στην καρδιά του στοιχηματικου κόσμου, του επιβλήθηκε και το αποκαθήλωσε..
Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον Κομη Ρομπιν του Λοξλει.
Αυτό το παλικαράκι που τα έβαλε με όλους και με όλα για να κερδίσει το δικό του στοίχημα. Σύμφωνα λοιπόν με τους Θρύλους ο Ρομπιν του Λοξλει μεταλλάχτηκε όταν συνέβη το παρακάτω περιστατικό : Κάποιος φτωχός άνθρωπος σκοτώνει στο δάσος ένα ελάφι για να φάνε τα παιδιά του λίγο κρέας( ότι θα κάνουμε και εμείς σε λίγο καιρό ). Αλλά το ελάφι ανήκε στο βασιλιά Ιωάννη και ο φτωχός θα έμπαινε στη φυλακή. Τότε ο Ρομπιν αναλαμβάνει την ευθύνη ότι αυτός σκότωσε το ελάφι και χτυπά τους αστυνομικούς του βασιλιά. Θεσπίζεται τότε η ποινή του θανάτου για όποιον σκοτώσει βασιλικό ζώο. Σε απάντηση ο Ρομπιν σκοτώνει άλλο βασιλικό ελάφι και το πετάει μέσα στο σπίτι του σερίφη την ώρα που γλεντοκοπούσε με άλλους οπαδούς του Ιωάννη. Ο Ρομπιν, καβαλικεύοντας το άλογο του ίδιου του σερίφη, φεύγει για το δάσος του Σέργουντ. Ο Ρομπιν επικηρύσσεται και τα κτήματά του δημεύονται. Έτσι από Κόμης του Λοξλει μεταλλάχτηκε στον διάσημο προστάτη των αδυνάτων Ρομπέν των Δασών.
Γιατί όμως είχε τέτοια κόντρα με τον Βασιλιά Ιωάννη των ακτήμονα ( κάτι ονομασίες που έδιναν οι κουφάλες ), διοτι όταν ο νομιμος Βασιλιας της Αγγλίας, Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος, ξεκινάει με πολλούς οπαδούς να ελευθερώσει τους Αγίους Τόπους άφησε αντικαταστάτη, ως ότου να γυρίσει, τον ετεροθαλή αδελφό του Ιωάννη τον Ακτήμονα, ο οποίος έχει αποφασίσει να κατακτήσει το θρόνο και να παραμείνει οριστικός βασιλιάς. Ο Ιωάννης κυβερνούσε την Αγγλία με τον πιο τυραννικό και άδικο τρόπο, γι’ αυτό είχε ξεσηκώσει το μίσος του λαού. Τώρα πως μπορούσαν να λένε ακτήμονα αυτόν που όλα τα ήθελε για τον εαυτό του σηκώνω τα χέρια ψηλά. Νονούς κουρουμπελα θα είχε. Συνεχιζω…
Ο Ρομπέν των Δασών ήταν αυτό που λέμε, άνθρωπος της νομιμότητας για αυτό βγήκε στην παρανομία. Ήταν υπήκοος του Ριχάρδου και το αναγνώριζε αλλά ήταν ανυπάκουος στον Ιωάννη και τον πολέμησε. Το δάσος του Σεργουντ έγινε μια πολιτεία αγανακτισμένων ανυπάκουων υπηκόων. Το στοίχημα τους ένα. Να επανέλθει στην εξουσία ο Ριχάρδος ( όχι αυτός που αγοράζει τα χρυσαφικά ) ο λεοντόκαρδος.
Όταν έχεις όμως να διαχειριστείς ένα πλήθος νηστικών, διωγμένων, ημίγυμνων και άστεγων, τι αντίσταση να κάνεις ?

Φανταστείτε δηλαδή έναν άνθρωπο που έστηνε παιχνίδια και ήταν στο σύστημα να φεύγει από αυτό και να ξεκινά να το πολεμά έχοντας δίπλα του μια ράφτρα, έναν ζαχαροπλάστη, μια παρέα παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου και τον πάτερ της ενορίας. Οι πιθανότητες να έχει επιτυχία το εγχείρημα του πόσες είναι ?
Μηδαμινές.
Άρα η επιλογή του Ρομπέν του Λοξλει ήταν μια. Να κλέβει με κάθε τρόπο τους ευνοημένους του συστήματος ώστε να μπορέσει να φέρει στον βαθμό ετοιμότητας και γνώσεις που ήθελε εκείνος τους συντρόφους του.
Κάτι αντίστοιχο θα έκανε και ο άνθρωπος που έστηνε παιχνίδια. Θα έπρεπε να μυήσει τους δικούς του συντρόφους σε όλα τα μυστικά του στοιχηματικου συστήματος. ΠΡΟΣΟΧΗ. Σε αυτό δεν είναι όλοι διανοητικά έτοιμοι να μπουν. Όχι γιατί δεν είναι έξυπνοι αλλά διότι δεν μπορούν να διακρίνουν ούτε που είναι η φάκα, ούτε που είναι το τυρί, ούτε το ποιος είναι το ποντίκι. Επίσης να τονίσω ότι στήσιμο δεν είναι μόνο το να βγάλουν ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα δυο ομάδες αλλά και να δημιουργήσω μια μηχανή τέτοια που να προσελκύει παίκτες ώστε να παίζουν σε παιχνίδια που έχουν την φημολογία ότι κάτι θα γίνει, ότι υπάρχει τζουτζουμπρουτζου, ακόμα και όταν δεν υπάρχει. Διότι υπάρχουν αρκετοί Μπουκ που ρίχνουν μπαγιοκο στην αγορά του τζογου για να ευθυγραμμίζεται η κοινή γνώμη ώστε να παίζει ένα συγκεκριμένο σημείο. Το πώς γίνεται αυτό θα το αναλύσουμε κάποια άλλη φορά.
Όποτε λοιπόν μπορούσε, χτυπούσε ο Ρομπέν των Δασών τους αντίπαλους του. Αυτό που έκανε συνήθως είναι να παίζει και να κτυπάει στο δικό του γήπεδο διότι αυτό του έδινε το πλεονέκτημα σε σχέση με τους καλύτερα εξοπλισμένους αντιπάλους του αλλά κάποιες φορές, που ήξερε ότι το ωφέλιμο κέρδος του θα ήταν τεράστιο σε σχέση με το ρίσκο που έπαιρνε, χτυπούσε με εξαιρετικά γρήγορες κινήσεις στην έδρα του αντιπάλου αιφνιδιάζοντας τον.
Όλο το παραπάνω μετατρέψτε το στον τρόπο που πρέπει να παίζει ένας παίκτης στοίχημα. Χρειάζεται να σας το ξεσποριάσει ο γραφών το παραπάνω για να κάνετε την αντιστοιχία με το στοίχημα ? Δεν νομίζω.

Με αυτούς τους τρόπους και με μεθοδικότητα μπόρεσε ο Ρομπέν των Δασών να οργανώσει όλο αυτό το σύστημα που όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή ελευθέρωσε τον Ριχάρδο που είχε πιαστεί αιχμάλωτος στην Αυστρία και όλοι μαζί ξεκίνησαν για το Λονδίνο για να γίνει η μεγάλη μάχη εναντίον του Ιωάννη και ως κατάληξη είχε την άνοδο στον θρόνο του νόμιμου Βασιλιά, Ριχάρδου του Λεοντόκαρδου.
Όποιος ταξιδέψει στο Νοτιγχαμ πρέπει να επισκεφτεί το μνημείο που υπάρχει αφιερωμένο στον Ρομπέν και τον δείχνει να στοχεύει με το τόξο του.
Πάμε να δούμε αν θα στοχεύσουμε και εμείς τίποτα στους επαναληπτικούς αγώνες των προκριματικών των ευρωπαϊκών κυπέλλων.
Champions League
ΑΛΑΣΚΕΡΤ – ΜΠΑΤΕ : Ο ίδιος παίκτης, Rios, έβαλε δυο γκολ αλλά ένα για την κάθε ομάδα και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1. Νομίζω ότι η Μπατε είναι ένα σκαλοπάτι επάνω σε σχέση με την Αλασκερτ. Μου αρέσει το διπλό combo με το under 3,5 που πληρώνει 2,40.
ΒΑΡΝΤΑΡ – ΜΑΛΜΕ : Η Βαρνταρ έκανε την έκπληξη και πήρε ισοπαλία στην έδρα της Μαλμε και τώρα πάει να υπερασπιστεί αυτό το σκορ στην έδρα της. Θεωρώ άλλης κατηγορίας ομάδα την Μαλμε και για αυτό πιστεύω ότι θα προκριθεί. Αυτό όμως πληρώνει ελάχιστα. Αυτό που πληρώνει συμπαθητικά (2,20) είναι ότι η Μαλμε θα πετυχει πάνω από 1,5 γκολ στο παιχνίδι.
ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΓΚΕ – ΑΠΟΕΛ : Αν δεν κερδίσει αυτή την ομάδα και στο Λουξεμβούργο, έστω και με 1-0, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι έκπληξη. Το διπλό πληρώνει 2,25.
ΚΟΥΚΕΣΙ – ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ : Άλλου επιπέδου ομάδα είναι η Σεριφ και ισχύει ότι έγραψα και για τον ΑΠΟΕΛ παραπάνω. Το διπλό της Σεριφ πληρώνει 2,80 παρακαλώ.
ΜΑΡΙΜΠΟΡ – ΖΡΙΝΙΕΣΚΙ : Παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι ήταν το πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων με νικήτρια στις καθυστερήσεις την Μαριμπορ με 2-1. Κάπως έτσι περιμένω να εξελίχθη και το δεύτερο παιχνίδι ο άσσος και το οβερ 2,5 combo πληρώνει 2,50 μονάδες.

Europa League

ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ : Νίκησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι οι Δανοί με 0-1 και είναι ένα βήμα μακριά από την πρόκριση. Ο άσσος πληρώνει ένα μέτριο 2,10 αλλά καλοκαίρι είναι μας χτύπησε και η μέδουσα.
ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ – ΛΙΕΠΑΓΙΑ : Η Σουντουβα κέρδισε με 2-0 το πρώτο παιχνίδι πρόκρισης εκτός έδρας πετυχαίνονται ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Και εδώ ο άσσος είναι μέτριος 2,05 αλλά τον κυκλώνω.
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ : Γκολ και φαντασία είχαμε στο πρώτο παιχνίδι με την Μιντιλαντ να είναι η κερδισμένη μιας και νίκησε με 4-2. Οι Ούγγροι δεν θα τα παρατήσουν και θα είναι επιθετικοί από την αρχή και αν μπει ένα γρήγορο γκολ υπάρχει πιθανότητα να δούμε νίκη της Μιντιλαντ παρέα με ένα Οβερ 3,5 που πληρώνει 3,35.
ΦΟΛΑ – ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ : Ακούστε πως έχει το θέμα εδώ πέρα. Η Ιντερ από το Μπακού νίκησε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 με ένα γκολ που μπήκε στο 89ο λεπτό. Οι Λουξεμβουργιοι δεν έδειξαν τίποτα μέσα στο γήπεδο. Αυτή η δυσκολία νίκης της Ιντερ στο πρώτο παιχνίδι έκανε τους Μπουκ να δίνουν το διπλό στο 2,75. Θεωρώ ότι έχει αξία αυτό το διπλό και το σακουλιάζω.
ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΖΕΛΙΕΖΝΙΤΣΑΡ : Πλάθω κουλουράκια με τα δυο χεράκια, χέρια πόδια στην αυλή και όλοι κάθονται στην γη. Αυτό έκαναν οι παίκτες των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι και έτσι έφυγαν από το γήπεδο με το πλούσιο 0-0. Το δεύτερο παιχνίδι όμως θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικό και ο άσσος combo με το Οβερ 2,5 πληρώνει 2,70.

Επειδή τα ποσοστά δεν είναι μεγάλα θα κάνω δυαδουλες. Αν κάποιος θα ήθελε να παίξει ένα σύστημα τριήμερου , θα του έλεγα ότι οι ομάδες που μου αρέσουν περισσότερο είναι ΑΠΟΕΛ, ΣΕΡΙΦ, ΣΟΥΝΤΟΥΒΑ, ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΟΥ.

About Diaititis

Με αναμνήσεις από τα παλιά προποτζίδικα, τότε που το δελτίο του ΠΡΟΠΟ ήταν με καρμπόν, από τα παλιά καφενεία, εκεί που το κουμάρι παίζονταν από νωρίς το πρωί, από τους παπατζήδες της Αριστοτέλους και του Βαρδαριου, δεν ήταν απίθανο να ασχοληθώ με το στοίχημα. 1,03 με έπαιζαν οι μπουκ. Όλα είναι Στοίχημα και όλα συνδέονται με την Θρησκεία. Ακολουθώ πάντα το ένστικτο μου και αυτό με δικαιώνει. Βλέπω όνειρα και το θετικό είναι ότι γίνονται πραγματικότητα. Η συμβουλή μου είναι να διαβάζετε τα κείμενα μου αλλά να μην ακολουθείτε τις επιλογές μου. Δεν χρησιμοποιώ κινητό τηλέφωνο, δεν έχω facebook, instagram, ούτε κάποια άλλη εφαρμογή για να με παρακολουθεί συνεχώς. Εδώ θα τα λέμε όταν και όποτε μπορώ. Υ.Γ Να έχετε πάντα τα χέρια σας καθαρά, διότι με όλα όσα είναι γραμμένα για να έρθουν, θα τρίβετε συνέχεια τα μάτια σας. Επικοινωνείτε μαζί μου στο makkox5@gmail.com

Check Also

Βραδινή τριάδα από τον Merlin

Καλησπέρα σε ολους, πάμε στα ματς από τις 2300 κ μετά και ελπιζω όπως κ …