Home / Προγνωστικά / ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Άργησα το ξέρω και χίλια συγγνώμη αλλά έμπλεξα.
Συνηθίζω να ανεβάζω τις επιλογές μου πριν βγουν οι εφημερίδες για να προλάβουν να με διαβασουν :-)) αλλά χθες διάβαζα email που μου ήρθαν και ξεχάστηκα.
Πρώτα να ευχαριστήσω τον Τίτο που είναι μέλος του Betsellers και μου έστειλε κάποια εξαιρετικά κείμενα του Γιώργου Παρασκευά. Δεύτερον να απαντήσω στον φίλο που μου έγραψε ότι δεν θέλει πολλά αλλά να κερδίζει 80 με 100 ευρώ την εβδομάδα από το στοίχημα. Με μέσο όρο 90 ευρώ την εβδομάδα και ότι θα παίζεις περίπου τους έντεκα μήνες του χρόνου το κέρδος σου θα είναι 3960 ευρώ, καθόλου άσχημα, αν το μπορέσεις έλα να το πεις και σε εμένα το κόλπο. Περισσότερες πιθανότητες έχεις να τα πάρεις μια φορά και χοντρά παρά συνεχόμενες και λίγα λίγα.
Ύστερα άρχισα να ανοίγω και τα email αναφοράς για καμιά καλή πληροφορία.
Με το ένα με το άλλο πέρασε η ώρα. Έπιασαν μεσάνυχτα ο θόρυβος κόπασε και ο μήνας άλλαξε ( καλό μήνα σε όλους ) στο μυαλό μου είχε κολλήσει όμως αυτό το «Λίγο κάθε εβδομάδα».
Για να επιτευχτεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γνωρίζεις άψογα τα μέσα και έξω των αγώνων, να μην κάνεις λάθος επιλογές, να εχεις ανθρώπους να σε ενημερώνουν, να διαβάζεις πάρα πολλές ώρες και να έχεις τον χρόνο να το κάνεις αυτό.
Δηλαδή να δημιουργήσεις ένα τέτοιο δίκτυο που να λειτουργεί παράλληλα, ταυτόχρονα και κάποιες φορές γρηγορότερα ώστε όλες οι πληροφορίες που θα έχεις να είναι οι ακριβείς ώστε πάντα να κερδίζεις.
Άνοιξα λοιπόν την βίβλο των Χρόνων και των Αιώνων και έψαξα να βρω την χρονολογία που στήθηκε για πρώτη φορά ένα τέτοιο δίκτυο πληροφόρησης και τι κέρδος αποκομίστηκε.
Στην σελίδα 15374 λοιπόν γράφει :
Ότι έκαναν οι πέντε αδελφοί Rothschild το 1815 τότε που είχαν την προμήθεια χρυσού στο στρατό του Wellington ( μέσω του Nathan Rothschild στην Αγγλία) όσο και του στρατού του Ναπολέοντα ( μέσω Jacob Rothschild στη Γαλλία), και έτσι αρχίζει η πολιτική τους της χρηματοδότησης και των δύο πλευρών του πολέμου. Οι Rothschilds αγαπούν τους πολέμους, επειδή είναι τεράστιες γεννήτριες χρέους μηδενικού κινδύνου.
Αυτό γίνεται επειδή τα χρέη είναι εγγυημένα από την κυβέρνηση μιας χώρας, και ως εκ τούτου, τις προσπάθειες του πληθυσμού της χώρας αυτής, και δεν έχει σημασία αν η χώρα χάσει τον πόλεμο, επειδή τα δάνεια δίδονται με την εγγύηση ότι ο νικητής θα τιμήσει τα χρέη του ηττημένου.

Ενώ οι Rothschilds χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές σε αυτόν τον πόλεμο, χρησιμοποιούν τις τράπεζες που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη για να τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ασυναγώνιστο ταχυδρομικό δίκτυο εξυπηρέτησης μυστικών διαδρομών και ταχυμεταφορών.
Το ταχυδρομείο που αυτοί οι ταχυμεταφορείς μετέφεραν επρόκειτο να ανοίχτεί από αυτούς τους ταχυμεταφορείς και τα λεπτομερή στοιχεία τους να δοθούν στους Rothchilds, έτσι ώστε να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τα τρέχοντα γεγονότα.
Επιπλέον, οι ταχυμεταφορείς των Rothschild ήταν οι μόνοι έμποροι που τους επιτρεπόταν να περάσουν από τα αγγλικά και τα γαλλικά μπλόκα.
Ήταν αυτοί οι ταχυμεταφορείς που ενημέρωναν τον Nathan Mayer Rothschild μέχρι το λεπτό για το πώς πάει ο πόλεμος έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να μπορεί να αγοράζει και να πουλάει στο χρηματιστήριο, σύμφωνα με αυτή την πληροφόρηση.
Ενας από τους μεταφορείς του Rothschild ήταν ένας άνδρας με το όνομα Rothworth. Όταν η έκβαση της μάχης του Βατερλό ήταν νίκη για τους Βρετανούς, ο Rothworth έφυγε για το Κανάλι και μπόρεσε να παραδώσει αυτή την είδηση στο Nathan Mayer Rothschild, ένα πλήρες 24ωρο πριν από το μεταφορέα του Ουέλινγκτον.
Εκείνη την εποχή τα Bρετανικά ομόλογα αποκαλούνταν consuls και διαπραγματεύονταν στο Χρηματιστηρίο.
Ο Nathan Mayer Rothschild έδωσε οδηγίες σε όλους τους διαπραγρατευτές του στο χρηματιστήριο να αρχίσουν να πωλούν consuls. Έκανε όλους τους άλλους διαπραγματευτές να πιστέψουν ότι οι Βρετανοί είχαν χάσει τον πόλεμο, έτσι άρχισαν να τα πουλάνε μανιωδώς.
Συνεπώς, τα χρεώγραφα έπεσαν κατακόρυφα σε αξία κι ήταν τότε που ο Nathan Mayer Rothschild έδωσε εντολή διακριτικά στους εργαζομένους του να αγοράσουν όλα τα χρεώγραφα που μπορούσαν να ακουμπήσουν τα χέρια τους.
Όταν μαθεύτηκε η είδηση ότι οι Βρετανοί είχαν κερδίσει πραγματι τον πόλεμο , τα χρεώγραφα ανέβηκαν σε ένα επίπεδο ακόμη υψηλότερο από ό, τι πριν από το τέλος του πολέμου αποδίδοντας στο Nathan Mayer Rothschild περίπου 20 προς 1 επί της επένδυσής του.
Αυτό έδωσε στην οικογένεια Rothschild τον πλήρη έλεγχο της βρετανικής οικονομίας, τώρα πια οικονομικό κέντρο του κόσμου μετά την ήττα του Ναπολέοντα, και ανάγκασε την Αγγλία να δημιουργήσει μια νέα Τράπεζα της Αγγλίας, της οποίας τον έλεγχο είχε ο Nathan Mayer Rothschild.

Είναι ενδιαφέρον ότι 100 χρόνια αργότερα οι New York Times, θα δημοσιεύσουν μια ιστορία στην οποία αναφέρουν ότι ο εγγονός του Nathan Mayer Rothschild είχε προσπαθήσει να εξασφαλίσει μια δικαστική εντολή να μην επιτραπεί η δημοσίευση ενός βιβλίου που εμπεριείχε αυτή την ιστορία της εσωτερικής πληροφόρησης.
Η οικογένεια Rothschild ισχυρίστηκε η ιστορία ήταν αναληθής και δυσφημιστική, αλλά το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση των Rothschild και διέταξε την οικογένεια να πληρώσει όλα τα δικαστικά έξοδα.
Βέβαια η ιστορία της κοσμοκρατορίας της οικογενείας των Χαζάρων Rothschild ξεκιναει χρόνια πίσω και ίσως την αναφέρω σε επόμενες αναρτήσεις.

Αν μπορούσαμε να κινηθούμε κάπως έτσι και στο στοίχημα σίγουρα θα ήμασταν κερδισμένοι.
Πάμε όμως και στις επιλογές του τριημέρου.
ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΠΟΓΚΟΝ : Στην Πολωνία η έκτη Γιαγκελονια υποδέχεται την δέκατη έκτη Πογκον για την δέκατη όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος τους. Η Γιαγκελονια στην έδρα της έχει ισορροπημένα στατιστικά με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Από την άλλη η Πογκον έχει να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα από τον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου στο παιχνίδι που έπαιξε στην έδρα της Αρκα και την κέρδισε 0-3. Από τότε έχει οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ο άσσος πληρώνει 2,00 μονάδες και τον θεωρώ μεγάλο για τα δεδομένα που έχουμε.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ο Ατρόμητος έμεινε μακριά από τις νίκες για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές με ήττα από τον ΠΑΟΚ και ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο. Στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Ατρόμητος έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα και με τρεις νίκες δυο ισοπαλίες και μια ήττα έχει μαζέψει έντεκα βαθμούς. Ο Πλατανιάς από την άλλη έχει επτά συνεχόμενες ήττες και σε αυτές κατάφερε να βάλει από ένα γκολ μόνο σε δυο παιχνίδια και συνολικά δέχτηκε είκοσι. Το διπλό μου το προσφέρουν στο 2,10 ενώ το κοστολογώ για 1,65 και το κρατώ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ : Ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε την ισορροπία του με τον Παπαδόπουλο στον πάγκο του και φάνηκε ότι αυτό που θα φτιάξει πρώτα είναι η άμυνα ( ότι έκανε και στον Ηρακλή ) και μετά την επίθεση. Αυτό φάνηκε στα τρία τελευταία παιχνίδια που εκτός του ότι πήρε τρεις συνεχόμενες νίκες δεν δέχτηκε γκολ η ομάδα της Τρίπολης. Από την άλλη η Κασσιόπη έχει τέσσερις αγωνιστικές να πετυχει νίκη και στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες με αρνητικό σύνολο τερμάτων 3/6. Έτσι όπως σκέπτομαι την εξέλιξη του παιχνιδιού δύσκολα βλέπω να βάζει η Κασσιόπη κάποιο τέρμα. Ο άσσος είναι μικρός 1,65 και σκέπτομαι να στοιχηματίσω στον Αστέρα με ένα αρνητικό χάντικαπ -1 που πληρώνει 3,00. Εναλλακτικά το 2-0 ακριβές σκορ μου αρέσει και πληρώνει 4,90.
ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Μετά από τέσσερις αγωνιστικές θετικών αποτελεσμάτων η Λάρισα επέστρεψε στις ήττες. Στην έδρα της είναι αήττητη με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αυτή την αγωνιστική. Ο Πας Γιαννινα από την άλλη προέρχεται από δυο συνεχόμενες ισοπαλίες και στα εκτός έδρας παιχνίδια του έχει μέτρια συγκομιδή ( καλύτερη του ΠΑΟΚ ) με μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ίσως και οι δυο ομάδες να συμβιβαστούν από νωρίς στην σκέψη ότι μια ισοπαλία είναι καλή και για τους δυο. Στο δικό μου το μυαλό κάπως έτσι βλέπω το παιχνίδι, το Χ πληρώνει 2,85.
ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να ηττηθεί συμπλήρωσε η Λαμία με πέντε ισοπαλίες και μια νίκη. Στην έδρα της είναι μοιρασμένα τα αποτελέσματα με δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Παναιτωλικός μετά από πέντε παιχνίδια που δεν κέρδιζε τελικά το έκανε με την Λάρισα στην έδρα του με 3-1. Στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει μια νίκη, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Νομίζω ότι θα βρουν από ένα γκολ και οι δυο ομάδες και θα οδηγηθώ προς το γκολ που πληρώνει 2,20.
Επίσης άλλα δυο δίκαια σε αποδόσεις διπλά είναι τα παρακάτω :
ΤΟΥΝ – Γ. ΜΠΟΙΣ : 2 στις 2.00 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΛΑΙΝΤ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ : 2 στις 2,35 ΜΟΝΑΔΕΣ

Υ.Γ Ποτέ και κανένας εδω δεν λογόκρινε αυτά που έγραψα  και ποτέ κανείς δεν μου είπε τι να γράψω και είμαι ευγνώμων για αυτό. Το ότι θέλω στα κείμενα μου να έχω ξεκωλες ως φωτογραφίες είναι απόλυτο. Χωρίς τα κορίτσια μου δεν μπορώ να λειτουργήσω. Το σκηνικό είναι έτσι στημένο στο μυαλό μου και δεν μπορώ να το αλλάξω. Κατανοώ την θέση του stoiximatizoume  και το γιατί κατέβηκαν οι φωτογραφίες που είχα στα άρθρα μου. Έτσι παίρνω τον Zeki μου και δυστυχως  θα μας διαβαζετε σε αλλο forum. Ψαξτε εκει στο site του Billara και καπου θα μας βρειτε.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια, πολλες στοιχηματικες επιτυχιες οπως ειχαν τοσα χρονια και ο Θεός να σας έχει καλά.

About Merlin

Check Also

KAIZER TIPS 18/12.ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ…..

Καλημέρα σε όλους…. Με Γερμανία θα ασχοληθούμε σήμερα……!! ΦΟΡΤΟΥΝΑ-ΝΤΌΡΤΜΟΥΝΤ 2 / Η 2 και OVER …